Sajtókapcsolat
Bíró Szilvia
Kommunikációs menedzser
Menü
Hírlevél feliratkozás

Sajtószoba

Olvass utána a legfrissebb Hiventures által kiadott sajtóközleményeknek vagy szakértői véleményeknek!

Közép-Kelet-Európai startupok mutatkozhatnak be a kínai piacon Közép-Kelet-Európai startupok mutatkozhatnak be a kínai piacon
2017 november 16-20 között rendezik Kína egyik legnagyobb startup eseményét a HI-TECH Fairt, Shenzhenben. A több napos rendezvénysorozat részeként az Enterprise Hungary az Innotrade programmal, a CBC Hungary-vel, a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelővel és a kínai Invest Shenzhennel együttműködésben startup versenyt szervez november 20-án, ahol közép-kelet-európai startupok mutatkozhatnak be befektetők előtt.
Bővebben
V4- es összefogással pezsdül fel a régiós startup élet V4- es összefogással pezsdül fel a régiós startup élet
Az Enterprise Hungary, a Magyar Fejlesztési Bank és a Hiventures szakmai együttműködésében rendezi meg a V4-es régióra fókuszáló V4 Startup and Innovation Tourt. A kezdeményezés célja egy olyan hagyományteremtő startup ökoszisztéma építő esemény elindítása a régióban, amely lehetővé teszi, hogy Budapest, Európa és a régió legmeghatározóbb innovációs központjává váljon.
Bővebben
Londonban és Berlinben zárult a Startup Campus Roadshow Londonban és Berlinben zárult a Startup Campus Roadshow
A londoni és berlini állomásokkal véget ért a Hiventures szakmai együttműködésében megvalósuló Startup Campus program hazai és nemzetközi roadshow-ja. A program célja, hogy ösztönözze az egyetemeken születő innovatív ötletek piacra lépését és szakmai mentorálással segítse a fiatal innovátorokat. A Startup Campus fél éven belül a brit és a német fővárosban helyi központot hoz létre, elősegítve a magyar és közép-kelet-európai startupok globális piacra lépését.
Bővebben
Már csak 1 nap és bemutatkozik a LIBER8TECH a Get in the ring! kínai fordulójában Már csak 1 nap és bemutatkozik a LIBER8TECH a Get in the ring! kínai fordulójában
Május 12-én Chengdu-ban rendezik meg a Get in the Ring! startup verseny kínai fordulóját. Az Enterprise Hungary és a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) és a kínai TusStar inkubátor szervezésében megvalósuló startup eseményen négy magyar innovatív vállalkozás versenyezhet a kínai csapatok mellett, a nemzetközi és kínai befektetők előtt.
Bővebben
© IntroWeb | 2017