Küldetésünk

A Hiventures küldetése, hogy segítse a jelen és jövő innovatív elképzeléseit, és ezzel hozzájáruljon egy fenntartható és értékteremtő startup, kkv és nagyvállalati ökoszisztéma kialakulásához Magyarországon.

Állami tulajdonú kockázati tőketársaságként, valamint az MFB Csoport tagjaként Európai Uniós és saját forrásból, tőkével segítjük a teljes magyar vállalkozói ökoszisztémát, finanszírozást biztosítva az ötletfázistól egészen a nagyvállalati beruházásokig.

Folyamatainkban szakmai támogatóink a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, valamint a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. Tevékenységünk során törekszünk hosszú távú, stratégiai együttműködéseket kialakítani a hazai, illetve régiós startup, kkv és nagyvállalati ökoszisztéma szereplőkkel, kiterjedt mentorhálózatunkkal folyamatos szakmai támaszt nyújtunk az inkubációs fázisban lévő támogatott vállalkozásaink számára.

A Hiventures működésével hozzájárul a hazai vállalkozásalapítás ösztönzéséhez, startup közösség és piac edukálásához, a fiatal tehetségek kibontakozásához, a magyar vállalkozások hazai és külföldi terjeszkedéséhez, valamint Magyarország hazai és nemzetközi versenyképességének növeléséhez.