Adatvédelmi nyilatkozat

Tisztelt Látogatónk! 

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat! 

Adatvédelem 

Az Ön megadott személyes adatainak védelme kiemelten fontos a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12.; cégjegyzékszám: 01-10-044176, továbbiakban Hiventures) számára. A Hiventures az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére. 

A Hiventures bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról rendelkezései, továbbá Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete szerint kezel. 

Adatok felvétele 

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges, azonban egyes szolgáltatások igénybevételéhez bizonyos személyes adatokra szükség van. 

Az alábbi linkre kattintva megtalálhatja a Hiventures megatározó adatkezelési tevékenységeire, és az ezek során kezelt személyes adatok köre vonatkozó adatkezelési tájékoztatót: Adatkezelési tájékoztató a Hiventures Zrt. programjaiban való részvétel során történő adatkezelésről. 

Adatok felhasználása, továbbítása 

A Hiventures az általa kezelt személyes adatokat csak és kizárólag az adatkezelési tájékoztatóban meghatározott harmadik személy számára, az adatkezelési tájékoztatóban meghatározott esetekben továbbíthatja. 

A Hiventures – a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a Hiventures-el fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó – valamennyi információt üzleti titokként kezeli. 

Tájékoztatás 

Írásbeli kérés esetén a Hiventures tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről. 

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Hiventures weboldalairól más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Hiventures nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról. 

Hogyan használja a Hiventures a Cookie-kat? 

Az Ön által megadott adatok mellett a Hiventures automatikus adatgyűjtő eszközökkel (cookie-kkal) adatokat gyűjthet a Hiventures webhelyeinek, webes alapú alkalmazásainak használata közben. 

A cookie egy betűkből és számokból álló információcsomag, amelyet a webszerver küld a Felhasználó böngészőjének, majd azt a böngésző visszaküldi a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával. A cookie-kat a webszerver hozza létre a böngésző segítségével a Felhasználó gépén (ami lehet PC, laptop, okostelefon, egyebek), ahol azok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra. A mentés révén, mikor a Felhasználó visszatér ugyanarról az eszközről ugyanarra a honlapra, akkor a böngészője kommunikál a webszerverrel, amely felismeri, hogy már nem először jár az adott lapon és ennek megfelelően a korábbi beállításainak megfelelő honlapot tud visszaadni/betölteni. 

A Hiventures akkor küld cookie-kat, ha meglátogatja a webhelyünket vagy a hirdetésünket tartalmazó webhelyeket, információt kér vagy szab testre, illetve ha regisztrál bizonyos szolgáltatásokra. 

A cookie-k sokféle funkcióval rendelkezhetnek: információt gyűjtenek, megjegyzik a felhasználó egyéni beállításait, megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. A Szolgáltató a cookie-knak köszönhetően tudja meghatározni például, hogy a weboldal melyik része a legnépszerűbb, melyik aloldalra kattintanak a legtöbben, stb. Ez azért is fontos, mert a Szolgáltató így a felhasználók igényeihez tudja alakítani a weboldal és komplexebb felhasználói élményt tud nyújtani. 

A Hiventures arra használja a cookie-kat, hogy például megtudjuk, hogy Ön járt-e már valaha az oldalunkon illetve segít azonosítani azokat a funkciókat/szolgáltatásokat, amik Önt a leginkább érdekelhetik, ugyanakkor nem tudják Önt személy szerint beazonosítani. 

Egy süti általában tartalmazza a webhely nevét, a saját „élettartamát” – vagyis, hogy milyen hosszan marad a készüléken – és az értékét, ami általában egy véletlenszerűen generált, egyedi szám. 

A Hiventures által alkalmazott cookie-k: 

Feltétlenül szükséges sütik (Necessary cookies) 

Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalunkat azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni. 

Beállítás sütik (Statistics cookies) 

Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai sütik segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal. 

Thirdy Party script 

A harmadik féltől származó cookie-k blokkolása. Ez azt jelenti, hogy a Google Analytics / YouTube-videók / Facebook gombok / az AdSense vagy egyéb szolgáltatás, amit letiltása megtörténik, nem fog működni , amíg a felhasználó nem fogadja el a cookie-házirendet (kézzel vagy automatikusan). 

A Weboldal látogatásával a Felhasználó tudomásul veszi, és hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldalon tett látogatások során cookie-kat küldjünk számítógépére, amelyek alapján a böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak az egyes aloldalak látogatása esetén küldjük a Felhasználó számítógépére, tehát ezekben csak az adott aloldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk. A fentiek szerint elküldött cookie-k felhasználása a következőképpen történik: a külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a Felhasználó korábban már látogatást tett a weboldalon, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg az érintettnek külső szolgáltatók (pl.: Google is) partnereinek weboldalain. 

Amennyiben elfogadja a cookie-kat a webhelyünkön, akkor hozzáférést biztosíthat a böngészési szokásaival kapcsolatos információkhoz, amelyeket felhasználhatunk a felhasználói élmény testre szabására. A legtöbb böngésző alapértelmezés szerint automatikusan elfogadja a cookie-kat, de a böngésző biztonsági beállításainak módosításával elutasíthatja, illetve szelektálhatja őket. Ha kikapcsolja a cookie-k használatát, a webhely egyes funkcióit nem fogja tudni kényelmesen kezelni, és egyes weboldalak nem jelennek meg megfelelően. 

A legnépszerűbb böngészőkkel és a cookie-k kezelésével kapcsolatban a böngészője súgó és támogatás szakaszában tájékozódhat. 

Kikapcsolhatom a cookie-k létrehozását? 

Igen, az automatikus adatgyűjtő eszközöket a következő szolgáltatás telepítésével kapcsolhatja ki: //tools.google.com/dlpage/gaoptout 

A Google hirdetésekkel kapcsolatos adatvédelmi irányelveket itt találja: http://www.google.com/intl/hu/policies/technologies/ads/

Vissza a Közérdekű információk oldalra