Sajtókapcsolat
Schubauer Krisztina
Kommunikációs menedzser
Menü
Hírlevél feliratkozás

Üdvözlünk a Hiventures Hírek oldalán!


Böngéssz a legfontosabb Hiventuresről szóló cikkek gyűjteményében, szakértőink által írt elemzések, szakmai vélemények között és nézd meg legfrissebb videóinkat!

Kiemelt hírek

Futtasd fel Te a hazai startup világ következő nagy dobását! Futtasd fel Te a hazai startup világ következő nagy dobását!
A Hiventures Management Pool programjába keressük azokat a menedzser jelölteket, akik több éves [...]
Bővebben
A vállalatok tőzsdei megjelenését ösztönzi a Budapesti Értéktőzsde és a Hiventures együttműködése A vállalatok tőzsdei megjelenését ösztönzi a Budapesti Értéktőzsde és a Hiventures együttműködése
A BÉT50 középvállalati konferencián együttműködési szerződést írt alá az mfb csoporthoz tartozó [...]
Bővebben
KKV üzletágat indít a Hiventures KKV üzletágat indít a Hiventures
Az MFB CSoporthoz tartozó hiventures több, mint 300 portfolió startuppal és 20 milliárd forintnyi [...]
Bővebben
StyleHub: Stílusos e-kereskedelmi platform StyleHub: Stílusos e-kereskedelmi platform
A StyleHub egy teljes körű e-kereskedelmi platform kiszervezett szolgáltatásokkal, igazodva a márkák[...]
Bővebben

További hírek

dicomLAB Dental - Műtéti navigáció fogorvosoknak dicomLAB Dental - Műtéti navigáció fogorvosoknak
A dicomLAB olyan szoftverrendszert és egyedi eszközöket fejleszt, amelyek kiszámíthatóbbá, biztonságosabbá és gyorsabbá teszik a sebészi beavatkozásokat.
Bővebben
Healhop - Elindult az orvosi szolgáltatások online piactere Healhop - Elindult az orvosi szolgáltatások online piactere
Elindult az első átfogó online egészségügyi foglalási rendszer, a Healhop. Az innovatív magyar startup vállalkozás célja átlátható információkat adni elérhető kezelésekről, valamint a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban összekötni a betegeket és a minőségi magánegészségügyi intézményeket. A startup elindulásához az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures inkubációs tőkebefektetése járult hozzá.
Bővebben
PanIQ Room - Ne pánikolj, a szabadulószoba remek üzlet! PanIQ Room - Ne pánikolj, a szabadulószoba remek üzlet!
A Magyarországról indult és menedzselt generációs szabadulószoba lánc, amely már Amerikában 7 államban és 11 városban van jelen, küldetésének tekinti, hogy nem mindennapi szintekre emelje a szórakoztatás fogalmát globális szinten.
Bővebben
Fix24 - Megoldják, az fix! Fix24 - Megoldják, az fix!
A fix24.hu alapítói egy könnyen kezelhető online piacteret hoztak létre, amin egymásra találhatnak a kiváló szakemberek és a szolgáltatásokat kereső ügyfelek.
Bővebben
BOOKR Kids - Ahol a mesék életre kelnek BOOKR Kids - Ahol a mesék életre kelnek
Aki ismeri a könyves piacot, könnyen tetten érheti a problémát, miszerint a mesekönyvek digitális forradalma még nem történt meg, hiányoznak az olyan innovatív megoldások, amelyet a gyerekek valóban élveznek. Ilyen digitális, interaktív könyvek, alkalmazás életre hívója a BOOKR Kids.
Bővebben
Seyu: Élőben és virtuálisan is együtt a győzelemért! Seyu: Élőben és virtuálisan is együtt a győzelemért!
Seyu mobil applikáció lehetővé teszi, hogy egy csapatnak és a sportolóknak digitálisan is tudjanak szurkolni a rajongók.
Bővebben
Itt a szezon - Mindent a maga idejében! Itt a szezon - Mindent a maga idejében!
A főként szezonális zöldséget és gyümölcsöt kereső nagyvárosi embert köti össze a termelőkkel az Itt a szezon csapat online felületen keresztül.
Bővebben
StartupHER női vállalkozói program: 10 elismert női mentor készíti fel a csapatokat StartupHER női vállalkozói program: 10 elismert női mentor készíti fel a csapatokat
Április 19-ig jelentkezhettek a startupoknál dolgozó, saját vállalkozást működtető vagy annak beindításán még csak gondolkodó nők a StartupHER női vállalkozó programra. A kezdeményezés azoknak kínál lehetőséget, akik vezetői ambíciókat dédelgetnek vagy épp hosszabb szünet után gondolkodnak az újrakezdésen.
Bővebben
Magyar innováció az okos otthonok piacán: biztonságos, takarékos, kényelmes otthon minenkinek Magyar innováció az okos otthonok piacán: biztonságos, takarékos, kényelmes otthon minenkinek
A magyar tulajdonú OOT Technologies által fejlesztett és piacra dobott okos otthon központ praktikus megoldást nyújt: lehetővé teszi, hogy falban futó vezetékek és dúlás nélkül bárki biztonságosabbá, kényelmesebbé, és takarékosabbá tehesse otthonát, mindezt úgy, hogy nem kell kicserélnie régebben beszerelt eszközeit. Az OOTT Hub fejlesztésében, gyártásában, tervezésében és formatervezésében hazai szakemberek, a finanszírozásban a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő vett részt.
Bővebben
© IntroWeb | 2017