Sajtókapcsolat
Bíró Szilvia
Kommunikációs menedzser
Menü
Hírlevél feliratkozás

Üdvözlünk a Hiventures Hírek oldalán!


Böngéssz a legfontosabb Hiventuresről szóló cikkek gyűjteményében, szakértőink által írt elemzések, szakmai vélemények között és nézd meg legfrissebb videóinkat!

Kiemelt hírek

Rengeteg magyar cég menekül meg ennek az eszköznek köszönhetően Rengeteg magyar cég menekül meg ennek az eszköznek köszönhetően
Tavaly szeptember, a KKVPRO üzletág elindulása óta már 86 megkeresés futott be az MFB Csoporthoz [...]
Bővebben
Hiventures-Portfolio online konferencia: Azonnali mentőöv a hazai cégeknek Hiventures-Portfolio online konferencia: Azonnali mentőöv a hazai cégeknek
A tavalyi évben a Portfolioval közösen életre hívott nagy sikerű KKV Tőkefinanszírozási konferencia [...]
Bővebben
Idén is elindul a Hiventures StartupHER női vállalkozói programja Idén is elindul a Hiventures StartupHER női vállalkozói programja
Második alkalommal is útjára indul az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures StartupHER programja, amely [...]
Bővebben
KKV üzletágat indít a Hiventures KKV üzletágat indít a Hiventures
Az MFB CSoporthoz tartozó hiventures több, mint 300 portfolió startuppal és 20 milliárd forintnyi [...]
Bővebben

További hírek

Második körös alapítót keresünk portfolió cégünkhöz Második körös alapítót keresünk portfolió cégünkhöz
Nem kell startupot alapítanod ahhoz, hogy alapítói pozícióban részt vegyél egy startup felépítésében. Most második körös alapítót keresünk portfolió cégünkhöz az alábbi kompetenciák alapján. Amennyiben érdekes számodra a lehetőség, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Bővebben
Futtasd fel Te a hazai startup világ következő nagy dobását! Futtasd fel Te a hazai startup világ következő nagy dobását!
A Hiventures Management Pool programjába keressük azokat a menedzser jelölteket, akik több éves multinacionális cégnél vagy vállalkozás – különösen startup - építésében szerzett tapasztalattal rendelkeznek és szívesen csatlakoznának portfóliónk valamely vállalkozásához klasszikus felsővezetői pozícióban!
Bővebben
StyleHub: Stílusos e-kereskedelmi platform StyleHub: Stílusos e-kereskedelmi platform
A StyleHub egy teljes körű e-kereskedelmi platform kiszervezett szolgáltatásokkal, igazodva a márkák speciális igényeihez.
Bővebben
dicomLAB Dental - Műtéti navigáció fogorvosoknak dicomLAB Dental - Műtéti navigáció fogorvosoknak
A dicomLAB olyan szoftverrendszert és egyedi eszközöket fejleszt, amelyek kiszámíthatóbbá, biztonságosabbá és gyorsabbá teszik a sebészi beavatkozásokat.
Bővebben
Healhop - Elindult az orvosi szolgáltatások online piactere Healhop - Elindult az orvosi szolgáltatások online piactere
Elindult az első átfogó online egészségügyi foglalási rendszer, a Healhop. Az innovatív magyar startup vállalkozás célja átlátható információkat adni elérhető kezelésekről, valamint a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban összekötni a betegeket és a minőségi magánegészségügyi intézményeket. A startup elindulásához az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures inkubációs tőkebefektetése járult hozzá.
Bővebben
PanIQ Room - Ne pánikolj, a szabadulószoba remek üzlet! PanIQ Room - Ne pánikolj, a szabadulószoba remek üzlet!
A Magyarországról indult és menedzselt generációs szabadulószoba lánc, amely már Amerikában 7 államban és 11 városban van jelen, küldetésének tekinti, hogy nem mindennapi szintekre emelje a szórakoztatás fogalmát globális szinten.
Bővebben
Fix24 - Megoldják, az fix! Fix24 - Megoldják, az fix!
A fix24.hu alapítói egy könnyen kezelhető online piacteret hoztak létre, amin egymásra találhatnak a kiváló szakemberek és a szolgáltatásokat kereső ügyfelek.
Bővebben
BOOKR Kids - Ahol a mesék életre kelnek BOOKR Kids - Ahol a mesék életre kelnek
Aki ismeri a könyves piacot, könnyen tetten érheti a problémát, miszerint a mesekönyvek digitális forradalma még nem történt meg, hiányoznak az olyan innovatív megoldások, amelyet a gyerekek valóban élveznek. Ilyen digitális, interaktív könyvek, alkalmazás életre hívója a BOOKR Kids.
Bővebben
© IntroWeb | 2017